info@dickhofbwi.nl

Unnamed (6)

Waarom Bott:

1. Veilig

Bott is het enige merk in Europa dat werkt met gecertificeerde inbouwers. Behalve dat de kast veilig gebouwd is, weet je nu dus ook zeker dat hij door de mannen van Dickhof BWI veilig ingebouwd is.

2. Gewicht

Bott Vario3 is een volledig aluminium systeem. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijfswagen inrichting licht van gewicht is. Hierdoor is je remweg korter, kun je meer spullen meenemen en verbruik je minder brandstof.

3. Gegarandeerd 10 jaar plezier

Doordat Dickhof BWI een gecertificeerd inbouwpartner is, verlengt Bott de garantie van 3 jaar naar maar liefst 10 jaar garantie. Wist je trouwens dat je jouw Bott kasten ook over kunt laten zetten wanneer je een nieuw voertuig krijgt?

Unnamed (7)

Wil je van jouw bedrijfswagen de ultieme mobiele werkplek maken?

Hoe we te werk gaan

In een ladekast of in koffers - zoals de praktische nieuwe Systainer – kun je jouw kleine onderdelen en verbruiksgoederen systematisch opslaan. Je hebt dus alles bij de hand en bewaart altijd het perfecte overzicht van je apparatuur. Met onze samenwerkingspartners Tanos en Festool bieden we onze klanten uitgebreide diensten en producten die perfect zijn afgestemd op ons systeem voertuiguitrusting.

Ons geperforeerde wandsysteem Perfo maakt het mogelijk om haken en beugels voor jouw gereedschap overal in het voertuig te bevestigen. Hier is al het materiaal snel toegankelijk en overzichtelijk.

Ons geperforeerde wandsysteem Perfo maakt het mogelijk om haken en beugels voor jouw gereedschap overal in het voertuig te bevestigen. Hier is al het materiaal snel toegankelijk en overzichtelijk.

Bedrijfswagen inrichten met kasten d (11)

Wil je van jouw bedrijfswagen de ultieme mobiele werkplek maken?

Onze voertuiguitrusting

interieuraccessoires voor alle merken

Onze bedrijfswagen inrichtingsservice vind je in Kampen. Samen met jou plannen we de individuele uitrusting van jouw voertuig. Wij voeren de interieuraccessoires voor alle merken betrouwbaar voor je uit. Onze deskundige medewerkers zorgen voor maximale verkeersveiligheid van de installatie. Zij voeren de montage en installatie uit aan de carrosserie, zodat de krachten optimaal worden verdeeld en opgevangen. De modules van onze voertuiguitrusting zijn gemaakt van aluminium en worden aangevuld met individuele kunststofelementen. Dit zorgt voor een zeer laag gewicht met maximale sterkte.

Onze voertuiguitrusting voldoet aan de relevante voorschriften voor ladingzekering en wordt regelmatig getest in crashtests. Onze klanten kunnen er dus zeker van zijn dat zelfs bij een ongeval alles op zijn plaats blijft.

Onze kracht ligt in het individuele en professionele aanbod, dat perfect is afgestemd op jouw behoeften. Bij ons vind je een robuust interieur, optimaal afgestemd op jouw voertuig en bedrijf.

We streven ernaar ervoor te zorgen dat jouw veiligheid gegarandeerd is in kritieke verkeerssituaties en dat je lang tevreden zult zijn met onze faciliteit en efficiënt zult werken. We hebben vele jaren ervaring op het gebied van apparatuur aan boord van voertuigen. Niet alleen sinds de jaren negentig, toen we het Bott Vario-systeem op de markt brachten, maar vele jaren eerder, toen we nog steeds de Betra-voertuigapparatuur produceerden.

Contact


Grotere kaart weergeven

Dickhof Bedrijfswagen Inbouw B.V.
Dieselstraat 2
8263 AE Kampen
038-2022399
info@dickhofbwi.nl

Meer informatie? Neem contact met ons op