info@dickhofbwi.nl

Veilig je ladder op je auto en van je auto

Rhino SafeStow4® is het perfecte gereedschap voor het vervoer van ladders op het dak van jouw voertuig. SafeStow4® maakt het beladen, ontladen en ook het vastzetten van ladders vanaf de grond gemakkelijk en veilig.

Daktransport voor jouw bedrijfswagen

Om je materialen op een veilige manier te vervoeren, heeft Dickhof meerdere varianten imperialen en dakdragers in het assortiment. Ons assortiment bestaat uit stalen, RVS, en aluminium imperialen. De imperialen worden gebruikt voor het transport van langere materialen. De dakdragers van Dickhof zijn gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in sets van 2, 3 of 4 dakdragers. Ideaal voor de lichtere en eenvoudiger transporten.

Dickhof heeft meerdere varianten imperialen in het assortiment. De aluminium imperiaal is duurzaam en licht van gewicht. Alle aluminiumopties imperialen worden geleverd als bouwpakket en zijn snel te monteren. Stalen imperialen zijn wat zwaarder en minder duurzaam, maar wel voordeliger. De stalen imperialen zijn voorzien van een zwarte poedercoating die in de loop van de tijd kan slijten, waardoor roestvorming mogelijk is. RVS imperialen zijn duurzaam, maar ook wat duurder geprijsd. Hoef je niet veel te vervoeren? Kies dan voor voordelige dakdragers.

Wil je van jouw bedrijfswagen de ultieme mobiele werkplek maken?

Contact


Grotere kaart weergeven

Dickhof Bedrijfswagen Inbouw B.V.
Dieselstraat 2
8263 AE Kampen
038-2022399
info@dickhofbwi.nl

Meer informatie? Neem contact met ons op