info@dickhofbwi.nl

Waarom Bott:

1. Veilig

Bott is het enige merk in Europa dat werkt met gecertificeerde inbouwers. Naast dat de kast veilig gebouwd is weet je nu dus ook zeker dat hij door de mannen van Dickhof BWI veilig ingebouwd is.

2. Gewicht

Bott Vario 3 is een voledig aluminium systeem. Dit zorgt er voor dat uw bedrijfswagen inrichting licht van gewicht is. Dat zorgt er voor dat uw remweg korter is, dat u meer spullen mee kan nemen en dat u minder brandstof gebruikt.

3. Gegarandeerd 10 jaar plezier

Doordat Dickhof BWI een gecertificeerd inbouwpartner is verlengt Bott de garantie van 3 jaar naar maarliefst tien jaar garantie. Wist u dat u uw Bott kasten ook over kunt laten zetten wanneer u een nieuw voertuig krijgt?

Wil je van jouw bedrijfswagen de ultieme mobiele werkplek maken?

Hoe we te werk gaan

In een ladekast of in koffers - zoals de praktische nieuwe Systainer - kunt u uw kleine onderdelen en verbruiksgoederen systematisch opslaan. U hebt dus alles bij de hand en bewaart altijd het perfecte overzicht van uw apparatuur. Met de samenwerkingspartners Tanos, Berner en Festool bieden we onze klanten uitgebreide diensten en producten die perfect zijn afgestemd op ons voertuiguitrustingssysteem.

Het geperforeerde wandsysteem Perfo maakt het mogelijk om haken en beugels voor uw gereedschap overal in het voertuig te bevestigen. Hierdoor is al het materiaal snel toegankelijk en overzichtelijk.

In een ladekast of in koffers - zoals de praktische nieuwe Systainer - kunt u uw kleine onderdelen en verbruiksgoederen systematisch opslaan. U hebt dus alles bij de hand en bewaart altijd het perfecte overzicht van uw apparatuur. Met onze samenwerkingspartners Tanos en Festool bieden we onze klanten uitgebreide diensten en producten die perfect zijn afgestemd op ons voertuiguitrustingssysteem.

Ons geperforeerde wandsysteem Perfo maakt het mogelijk om haken en beugels voor uw gereedschap overal in het voertuig te bevestigen. Hier is al het materiaal snel toegankelijk en overzichtelijk.

Wil je van jouw bedrijfswagen de ultieme mobiele werkplek maken?

Onze voertuiguitrusting

interieuraccessoires voor alle merken

Onze bedrijfswagen inrichtings service vindt u in Kampen. Samen met u plannen we de individuele uitrusting van uw voertuig. Wij voeren de interieuraccessoires voor alle merken betrouwbaar voor u uit. Onze deskundige medewerkers zorgen voor maximale verkeersveiligheid van de installatie. Zij voeren de montage en installatie uit aan de carrosserie, zodat de krachten optimaal worden verdeeld en opgevangen. De modules van onze voertuiguitrusting zijn gemaakt van aluminium en worden aangevuld met individuele kunststofelementen. Dit zorgt voor een zeer laag gewicht met maximale sterkte.

Onze voertuiguitrusting voldoet aan de relevante voorschriften voor ladingzekering en wordt regelmatig getest in crashtests. Onze klanten kunnen er dus zeker van zijn dat zelfs bij een ongeval alles op zijn plaats blijft.

Onze kracht ligt in het individuele en professionele aanbod, dat perfect is afgestemd op uw behoeften. Bij ons vindt u een robuust interieur, optimaal afgestemd op uw voertuig en bedrijf.

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw veiligheid gegarandeerd is in kritieke verkeerssituaties en dat u lang tevreden zult zijn met onze faciliteit en efficiënt zult werken. We hebben vele jaren ervaring op het gebied van apparatuur aan boord van voertuigen: niet alleen sinds de jaren negentig, toen we het bott vario-systeem op de markt brachten, maar vele jaren eerder, toen we nog steeds de Betra-voertuigapparatuur produceerden.

Contact


Grotere kaart weergeven

Dickhof Bedrijfswagen Inbouw B.V.
Dieselstraat 2
8263 AE Kampen
038-2022399
info@dickhofbwi.nl

Vragen?