info@dickhofbwi.nl

Veilig je ladder op en van je auto

Rhino SafeStow4® is het perfecte gereedschap voor het vervoer van ladders op het dak van uw voertuig. SafeStow4® maakt het veilig be- en ontladen en vastzetten van ladders vanaf de grond gemakkelijk en veilig.

Daktransport voor uw bedrijfdwagen

Om je materialen op een veilige manier te vervoeren, heeft Dickhof meerdere varianten imperialen en dakdragers in het assortiment. Het assortiment imperialen bestaat uit de stalen, RVS, en aluminium imperialen. De imperialen worden gebruikt voor het transport van langere materialen. De dakdragers van Dickhof zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in sets van 2, 3 of 4 dakdragers. Ideaal voor de lichtere en eenvoudigere transporten.

Dickhof heeft meerdere varianten imperialen in het assortiment. De aluminium imperiaal is de aluminium imperiaal en is duurzaam en licht van gewicht. alle aluminiumopties  imperialen worden geleverd als bouwpakket en zijn snel te monteren. Stalen imperialen zijn wat zwaarder en minder duurzaam, maar wel voordeliger. De stalen imperialen zijn voorzien van een zwarte poedercoating die in de loop van de tijd kan slijten, waardoor roestvorming mogelijk is. RVS imperialen zijn duurzaam, maar ook wat duurder geprijsd. Hoef je niet veel te vervoeren? Kies dan voor voordelige dakdragers.

Wil je van jouw bedrijfwagen de ultieme mobiele werkplek maken?

Contact


Grotere kaart bekijken

Dickhof autoschade Kampen
Ambachtsstraat 5-A
8263 AJ Kampen
038-3322523
falko@dickhofbwi.nl

Vragen?