info@dickhofbwi.nl

FleetGO

FleetGO en Dickhof gaan verder waar anderen stoppen. We kunnen kritische data uitlezen van ieder merk voertuig, van personenauto’s tot trucks, bussen, trailers en machines.

De oplossingen reiken van realtime GPS tracking tot op maat gemaakte oplossingen.

Fiscus Proof

Nooit meer ruzie met de fiscus door een sluitende rittenregistratie. FleetGo beschikt over het RRS keurmerk.

Maandelijks opzegbaar

U zit niet vast aan lange contracten, sterker nog, uw FleetGo abbonoment is maandelijks opzegbaar. Niet dat u hier gebruik van wil maken, maar de vrijheid is wel lekker.

Milieu bewust

Zet de greendriving module aan en krijg per medewerker een rapport over het rijgedrag.   

Één device dat alles kan

We hebben een eigen device ontwikkeld met de allernieuwste technologie aan boord welke naadloos aansluit op onze cloud. 

Met onze geavanceerde hardware en high-end infrastructuur, zijn we in staat om alle relevante data over uw vloot uit te lezen. 

Daarbij gaan we verder dan anderen met on-board CAN-bus integratie, integratie met FMS en EBS en directe koppelingen op merkspecifieke interfaces. 

Dickhof heeft meerdere varianten imperialen in het assortiment. De aluminium imperiaal is de aluminium.

Onze technologie en onze infrastructuur is de sleutel tot ons succes. Het is de ruggengraat van ons bedrijf. We leveren dan ook een end-to-end oplossing waarbij we alles in eigen huis ontwikkelen, van hardware tot cloudomgeving. 

De laatste 10 jaar hebben we enkele miljoenen euro’s geïnvesteerd om altijd voorop te kunnen blijven lopen op het gebied van technologie.

En is duurzaam en licht van gewicht. Alle aluminiumopties  imperialen worden geleverd als bouwpakket en zijn snel te monteren. Stalen imperialen zijn wat zwaarder en minder duurzaam, maar wel voordeliger. De stalen imperialen zijn voorzien van een zwarte poedercoating die in de loop van de tijd kan slijten, waardoor roestvorming mogelijk is. RVS imperialen zijn duurzaam, maar ook wat duurder geprijsd. Hoef je niet veel te vervoeren? Kies dan voor voordelige dakdragers.

Wil je van jouw bedrijfswagen de ultieme mobiele werkplek maken?

Contact


Grotere kaart weergeven

Dickhof Bedrijfswagen Inbouw B.V.
Dieselstraat 2
8263 AE Kampen
038-2022399
info@dickhofbwi.nl

Vragen?